Men's Health aktivacija: Potpuno drugačiji novogodišnji trening - Men`s Health

Men’s Health aktivacija: Potpuno drugačiji novogodišnji trening

Nova godina, nova pravila, nove odluke, ali i potpuno novi trening.

Najprodavaniji muški magazin u Srbiji Men’s Health, u okviru Coca-Cola x New Year’s District prazničnog festivala, u nedelju, 15. decembra, od 10 do 13 časova organizovaće trening na otvorenom. U Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu, na drvenoj klupi, Men's Health treneri i stručnjaci pokazaće vam da za novogodišnji trening nije potrebno ništa više od volje i dobrog raspoloženja.

U okviru Coca-Cola x New Year’s District praznične postavke u Parku vojvode Vuka, jedna drvena klupa ima potpuno drugačiju namenu. To je Men's Health klupa, koja će u nedelju, 15. decembra, od 10 do 13 časova biti sasvim dovoljan rekvizit za rekreaciju.

Ko je učesnik rekreacije? Svi vi koji volite aktivan život! Ko je predvodnik rekracije? Men’s Health treneri! Cilj rekreacije? Motivacija, podsticaj, trening i druženje na otvorenom! Bez sprava, bez tegova, bez skupe opreme! Imaćete priliku da vidite koje sve to vežbe možete da radite na i ispred klupice; i kako da ona postane vaš trening-partner.

Posetioci će biti pod trenerskim patronatom Gordana Nešovića, licenciranog trenera i tvorca koncepta Warrior Factory – funkcionalnog treninga koji razara celo telo. Gordan i njegovi asistenti pokazaće vam koje i kakve iskorake i čučnjeve možete da radite na
klupici.

Uz njega će biti i Marko Mažar, osnivač Boot camp programa – trening ciklusa koji u svojim pripremama koriste ragbisti, džudisti i ostale vrhunski sportisti. On će biti fokusiran na kondicioni deo prazničnog treninga.

Men’s Health potpuno novi novogodišnji trening na klupici u parku podržaće i članovi trkačkih klubova, kao i naše dame, koje će predvoditi model i disk-džokej Nadežda Dimitrijević.

Spremite se za potpuno novi novogodišnji trening!

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *