Reel Rock avantura ubrizgala adrenalin Beograđanima - Men`s Health

Reel Rock avantura ubrizgala adrenalin Beograđanima

Izložba fotografija ekstremnih sportova u prirodi, zip-lajn, slack-line, edukacija Gorske službe spasavanja, balkanska premijera čuvenog internacionalnog filma Reel Rock, gostovanja svetski priznatih sportskih penjača… Sve se to dogodilo u utorak, 29. oktobra u Kombank dvorani, kada su Outdoor Collective, Men’s Health i Američka ambasada u Beogradu organizovali događaj pod sloganom “Let adrenaline set you free”.

Pred više od 800 posetilaca – ljubitelja sportskog penjanja, alpinizma, prirode i urbane kulture, u Sali 1 Kombank dvorane, održana je balkanska premijera čuvenog dokumentarnog filma Reel Rock 14, ostvarenja koje u proteklih 13 godina predstavlja najznačajniji medijski događaj posvećen outdoor zajednici. Reel Rock ima za cilj da široj javnosti predstavi podvige odvažnih pojedinaca i grupa, koji su svojim rezultatima u sportskom penjanju i sličnim aktivnostima prevazišli granice mogućeg.

View this post on Instagram

Najprodavaniji muški magazin na tržištu slavi 16. rođendan 🎉 #sweetsixteen 😁Premijum rođendansko izdanje časopisa Men's Health donosi ekskluzivnu priču sa legendom bodibildinga, glume i pop-kulture Arnoldom Švarcenegerom i njegovim naslednikom u novom filmu "Terminator: Mračna sudbina" Gabrielom Lunom. 📍 Novembarski #menshealthserbia predstavlja vam različite vrste posta za zdravlje i vrhunske rezultate, istražuje novo lice džointa – put kanabisa od policijske stanice do doma zdravlja i donosi autorski tekst popularnog beogradskog pisca Duleta Nedeljkovića o trotinetima – rizičnoj vožnji između mržnje i ljubavi. #menshealth #menshealthsrbija #menshealthserbia #newissue #novemberissue #novembarskibroj #novibroj #novibrojuprodaji #novembar2019 #arnoldswarzenegger #newterminator #food #gym

A post shared by Men's Health Srbija (@menshealthserbia) on

Beograđanima je tog dana, pod sloganom “Let adrenaline set you free”, predstavljeno nekoliko zanimljivih edukacija: prelaženje užeta (slack-line), vožnja skejta (longboard), spuštanje zip-lajnom… U holu dvorane bila je postavljena izložba inostranih i domaćih outdoor fotografa, dok su slavni američki sportski penjač Meti Hong i njegov kolega Greg Mionski održali 2 radionice na temu free climbing-a.

Meti i Greg otvorili su svoju dušu pred znatiželjnom publikom i podelili iskustva sa svih svetskih meridijana koje su obišli. Momci iz Kolorada, Meke sportskog penjanja, govorili su o adrenalinu s kojim se “druže” svaki put kada su u dodiru sa stenom, kao i prijateljstvima i uspomenama koje se tom prilikom stvaraju i neguju.

Magazin Men’s Health, koji aktivno učestvuje u promociji i predstavljanju sportova u prirodi, zajedno s organizacijom Outdoor Collective i Američkom ambasadom u Beogradu, podržao je Reel Rock avanturu u nameri da srpska prestonica, u perspektivi, bude domaćin regionalnog outdoor festivala.

 

Pročitajte i  Najjači holivudski glumac otkriva svoj trening za novi Men's Health

Izložba fotografija ekstremnih sportova u prirodi, zip-lajn, slack-line, edukacija Gorske službe spasavanja, gostovanja svetski priznatih sportskih penjača… sve su to koncepti za koje se pokazalo da uvažavaju interesovanje domaće publike. Reel Rock adrenalinska avantura bila je ispraćena nastupom mladih disk-džokeja, a događaj je podržao i Red Bull.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> @menshealthsrbija

Foto: Luka Šarac

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *