Reel Rock 14: Evropska premijera filma u Beogradu i adrenalin avantura (VIDEO) - Men`s Health

Reel Rock 14: Evropska premijera filma u Beogradu i adrenalin avantura (VIDEO)

U organizaciji udruženja Otdoor Collective, Američke ambasade u Beogradu i najčitanijeg muškog časopisa na tržištu Men’s Health, u utorak, 29. novembra u Kombank dvorani biće održana evropska premijera filma Reel Rock 14, čuvenog ostvarenja o sportskom penjanju i aktivnostima na otvorenom. Osim projekcije filma, posetioce očekuju različite radionice i akcije, predavanje poznatog američkog sportskog penjača Metija Honga, školica Gorske službe spasavanja i upoznavanje s “autdor” kulturom.

Men’s Health, brend koji aktivno podstiče ljude da borave u prirodi, insipiriše ih da prevazilaze svoje granice i postanu bolja verzija sebe, ove godine uključio se u organizaciju Reel Rock filmske turneje, koja u proteklih 13 godina predstavlja najvažniji medijski događaj u svetu posvećen sportskom penjanju. Osnivači ovog vrhunskog omnibusa su dva revolucionarna reditelja Džoš Louel i Piter Mortimer. Događaj u Kombank dvorani biće evropska premijera!

Reel Rock filmska turneja, najznačajnija medijska manifestacija posvećena sportskom penjanju, stiže sa svojom novom filmskom projekcijom koju čine 3 priče: The High Road, United States od Joe’s i The Nose Speed Record.

U filmu The High Road, moćna i odvažna Nina Vlijams testiraće svoje sposobnosti u borbi sa nekim od najvećih i najtežih boldera ikada popetih. Film United States od Joe’s ponudiće odgovore na pitanje šta se dešava kada se članovi penjačke zajednice suoče sa rudarskim gradićem u ruralnoj Juti. Ishod je vrlo neočekivan. The Nose Speed Record, treći film iz omnibusa Reel Rock 14, donosi nam priču o legendama sportskog penjanja Tomiju Kaldvelu i Aleksu Honoldu, koje imamo priliku da vidimo u nadmetanju sa Josemitskim gorostasima Džimom Rejnoldsom i Bredom Gobrajtom.

Osim projekcija filma u večernjim časovima, hol i konferencijska sala Kombank dvorane tog dana biće u službi promocijie “autdor” kulture. Tu su predavanja čuvenog sportskog penjača Metija Honga, školica Groske službe spasavanja, “slackline” avantura, izložba fotografija…

Pročitajte i  Men's Health vas nagrađuje: Osvojite hit knjigu "Ferari"

PROGRAM:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM:

POSETITE I FB EVENT

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> @menshealthsrbija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *