Avgust u Beogradu na drugačiji način: Besplatna škola aikidoa u klubu "Košava" - Men`s Health

Avgust u Beogradu na drugačiji način: Besplatna škola aikidoa u klubu “Košava”

Vreva gradskih ulica ume dobrano da prodrma i potroši ovo malo staloženosti i energije koje na dnevnom nivou crpimo iz već potrošenih rezervi. Zato beogradska škola aikidoa “Košava” nudi sugrađanima nešto drugačiji avgust u prestonici uz besplatno upoznavanje sa japanskom ratničkom veštinom koja vam može pomoći da nađete svoj “put harmoničnog duha”. Tokom čitavog meseca u sali Dečjeg kulturnog centra Majdan u Kozjačkoj ulici broj 3-5, svi polaznici stariji od 13 godina imaju priliku da uživaju u treninzima i pritom krenu na put oporavka i razvića duha i tela.

Крећемо у понедељак. Дођите да пробате. Ништа вас не кошта осим мало времена и воље. #aikidoklubkošava #aikido_aikikai #besplatno #beograd #rekreacija #zdravzivot #vezbanje

Posted by Aikido klub "Košava" on Уторак, 30. јул 2019.

Kako nam dnevni red ispunjavaju poslovne obaveze, deca i porodični život, a potom uslede česte povrede i umor, zahtevni raspored treninga jednostavno prestaje da bude opcija. Tu na snagu stupaju tradicionalne japanske veštine koje je čak i u tim uslovima moguće vežbati u kontinuitetu. U prilog tome govori i činjenica da brojni majstori aikidoa treniraju čak i kad duboko zagaze u osmu deceniju života.

Avgust u Beogradu na drugačiji način. Krećemo u ponedeljak ali stvarno 🙂

Posted by Aikido klub "Košava" on Понедељак, 29. јул 2019.

Aikido klub “Košava” ima dug portfolio u obučavanju kako dece i mladih, tako i veterana borilačkih veština, ali i onih koji pre toga nisu imali nikakve dodire sa borbom i sportom uopšte. Ne propustite jedinstvenu priliku da spoznate ovu drevnu borilačku veštinu.

Da li Aikido radi? Isprobali smo ga – i to vrlo ozbiljno!

Šest majstora aikidoa otvoreni su za sva pitanja i nedoumice tokom svakog treninga, a balans između broja vežbača muškog i ženskog pola atmosferu čini opuštenom i zabavnom za svakoga ko dođe.

Prema tome, ukoliko vam je potrebna nova strast u životu, želite da ojačate psihički i fizički a nemate previše slobodnog vremena, obratite se Aikido klubu Košava.

Pročitajte i  Kako da izvedete benč pres kao NFL igrači

Besplatni treninzi održavaju se ponedeljkom i sredom u 21 čas i subotom od 18 časova. Iz kluba poručuju: “Dođite da probate, ništa vas ne košta osim malo vremena i volje”

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *