Moja MH priča: Neverovatna trasformacija bivšeg kajakaša - Men`s Health

Moja MH priča: Neverovatna trasformacija bivšeg kajakaša

Pozdrav svima, moja MH priča je skoro standardna, profesionalni sportista, kajakaš, trenirao dva puta dnevno i slično jeo šta sam hteo i koliko sam hteo. Međutim, došlo je do povrede uklještene veze ligamenata u kolenu. Usledio je dug oporavak, a sa oporavkom krenuo sam polako da se gojim, a mene je sve više i više mrzelo da se pokrenem.

Kada jednog jutra nisam mogao da se pogledam u ogledalu i prošle sve one slike kako sam nekada izgledao, prva stvar je bila da sam otišao do frižidera i prosuo sve gazirane sokove …taj dan sam gladovao ali sam znao da to tako ne funkcioniše.

Napravio sam ishranu na bazi 2200 kalorija 60 odsto protein i 30 posto masti i 10 odsto ugljeni hidrati ili samo posle treniga.

DORUČAK
TRI cela jaja przena ili kuvana

UŽINA
30g grama badema

RUČAK
oko 150 grama mesa i činija salate

POSLE TRENINGA
200 grama mesa ili 8 -10 belanaca i neko grilovano povrće

VEČERA
Samo parče sira

SUPLEMENTI
Od suplementacije sam uzimao ujutru sa doruČkom minerale i vitamine. Uz bademe 30 grama whey proteina (užina ). Pre treninga no reaktor, posle treninga 30 grama dekstroze i 45 grama whey proteina pred spavanje.  Uz sir samo 4 tablete omega 3.

MOTIVACIJA
U početku mi je motivacija bio bes na samog sebe što sam se toliko zapustio (imao sam 128 kg), već posle mesec dana sam skinuo 12 kilograma i krenule su pozitivne reakcije okoline,to je bilo punjenje ega koje me je motivisalo sve više i više.

Trening je prvih dva meseca izgledao ovako: jedna mišićna grupa dnevno, grudi,leđa, ruke, ramena, noge i posle svakog treninga 30 minuta kardia koji je u početku sa tom težinom bio samo brzo hodanje jer nisam ni mogao da radim bilo sta drugo.

Pročitajte i  Poseban kružni trening

Nakon dva meseca krenuo sam plith-ov sistem, mišićna grupa dva puta nedeljno sa 20 minuta HIIT treninga , naravno posle je dolazilo do promena programa i ishrana po potrebi jer sam za 5 meseci došao na 94 kilograma.

Poruka svima koji žele da trasformišu svoje telo je: Sve je u glavi i sve je moguće ako pokušaš dovoljno puta. Biti konstantan, disciplinovan i rezultati će da govore za sebe.. Puno pozdrava za najbolji časopis za muškarce na ovim prostorima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *