Novi Men’s Health otkriva istine i zablude o krosfitu - Men`s Health

Novi Men’s Health otkriva istine i zablude o krosfitu

Junski broj najprodavanijeg muškog magazina na tržištu od danas je na prodajnim mestima širom Srbije! Specijalno za ovo izdanje, istaknuti srpski fitnes stručnjaci pokazali su nove tendencije u treningu. MH je proveo jedan dan sa najboljim golmanom domaćeg fudbalskog prvenstva Milanom Borjanom, probao organska jela čuvenog šefa Zorana Stašića i istražio životne lekcije najmudrijih ljudi sveta.

Mitar Pešić, master krosfit takmičar, poveo je Men’s Health na svoj trening s girjama, šipkama, karikama i spostvenim telom i otkrio istinu o ovom sportu čija ekspanzija ne jenjava. Pre nego što uđete u svet krosfita, pogledajte šta je važno da znate kako se ne biste povredili. Ovo je prva prava ekskluzivna domaća priča o krosfitu, 100% korisna i 100% iskrena.

Dva dana pre istorijskog meča i proslave 30. titule šampiona države, čuvar mreže Crvene Zvezde Milan Borjan, specijalno za MH, govorio je o svojim psihofizičkim pripremama, otvorio nam kapije stadiona, stavio rukavice i branio naše šuteve sa 11 metara. Pročitajte da li je lopta ušla u mrežu.

Novo izdanje ovog magazina donosi i jednu svetsku ekskluzivu: ručak sa najjačim čovekom Holivuda. On je fitnes zaluđenik, otac, deda, aktivista, pisac… Ima 50 godina, a već 30 radi na klesanju svog bicepsa. On je junak reklame za Old Spice. On je Teri Kruz i sa MH redakcijom je podelio svoj Frankeštajn sendvič. Pogledajte u intervjuu šta se sve u njemu nalazi.

Znamo da je naša zemlja plodno tle za povrće, ali često ne znamo kako da ga valjano upotrebimo. Pomoć smo potražili od Zorana Stašića, autora koncepta zdrave ishrane Lime&Carrot, da nam pojasni šta je to organska hrana i pripremi nekoliko jednostavnih recepata. Prijatno!

Pročitajte i  Novi Men's Health: Sve što treba da znate o free climbingu, kalorijama i memoriji

Kada je reč o nutricionizmu, junski MH je 100% koristan: tu su recepti za pripremanje ribe i nova naučna saznanja o ukiseljenom luku. Kada je reč o stilu, junski MH je 100% atraktivan: tu su najbolji sportski satovi za ovu godinu i tajne stila 70-ih koje su primenjive danas. Kada je reč o psihologiji, junski MH je 100% inspirativan: tu su taktike mudrih glava i načini za prevazilaženje krize srednjih godina.

Kraljica ovog novog broja najrasprostranjenijeg svetskog magazina je girja! Pogledajte najbolju vežbu ovom spravom koju ne radite, kao i reportažu o Rusima koji se takmiče u trzajima i izbačajima ovim retro-tegom! To nije kraj, pošto sve ljubitelje zanimljivog treninga očekuje još jedan novitet: combat conditionig PHM sistem. Gordan Nešović predstavio nam je ovaj koncept u svom Warrior Factory klubu. Zagrevanje može da počne…

Novi Men’s Health ima mnogo domaćeg sadržaja i korisnih tema, zato krenite po svoj primerak i ostanite u formi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *