Izvajajte grudi koje će ona obožavati - Men`s Health

Izvajajte grudi koje će ona obožavati

Većina naučnika kaže da ne možete redukovati ove naslage sala, ali kondicioni trener iz Bostona Toni Džentilkor kaže da možete i to uz pomoć ovog treninga.

Koja je razlika između propadanja za grudi i triceps?

Ako ništa bar ćete zategnuti grudne mišiće i izgubiti kilažu u jednom prostom i brzom treningu. Prethodno se zagrejte 2 minuta na tredmilu.

PRVI KORAK
Kosi potisak bučicama

Lezite leđima na klupu i podesite nagib između 30 i 45 stepeni.

Otkrijte brze vežbe za topljenje i poslednjeg grama sala

Podignite dve teške bućice iznad glave držeći ih tako da su vam dlanovi okrenuti ka spolja, a ruke opružene. Držeći jednu ruku i dalje opruženu, spuštajte drugu ruku dok ne bude nivou grudi, ne niže. Eksplozivno potisnite bućicu nazad, a onda ponovite isto drugom rukom za ukupno 8 ponavljanja za svaku ruku. Bez pauze pređite na drugi korak.

DRUGI KORAK
Bočni izdržaj

Lezite na stranu oslanjajući se na podlakticu koja je pod uglom od 90 stepeni.

Ruski izdržaj: najteži koji ste ikada izveli

Održavajući ovaj položaj angažujte stomačne mišiće kako bi podigli telo sa tla. Vaša težina bi trebalo da bude jednako raspoređena na podlaktici i stopalima. Ostanite u tom položaju 30 sekundi i ponovite izdržaj na suprotnoj strani. Odmorite se 30 sekundi i vratite se na prvi korak, ponavljajući svaku od ove dve vežbe po 3 puta.

TREĆI KORAK
Kružna superserija

Ova kombinacija vežbi će “šokirati” vaše grudne mišiće i ubrzati vaš metabolizam angažujući celo telo.

Probajte i Kružni trening za veće ruke

Uradite superseriju brzo menjajući vežbe A i B dodajući 3 skleka i jedan čučanj sa skokom posle svake superserije. Počnite sa 3 skleka i jednim čučnjem sa skokom a onda povećajte na 6 i 2 i na kraju na 12 i 4. Ponovite ceo proces tri puta odmarajući 90 sekundi između.

Pročitajte i  4 saveta za bolje izvođenje zgibova

A. SKLEK
Postavite šake na tlo tako da su vam ruke u širini ramena, leđa prava, a laktovi pod uglom od 45 stepeni u odnosu na trup. Spustite telo dok vam grudi ne dodirnu tlo, a onda se potisnite nazad.

Kako da Uradite više sklekova nego ikada pre

B. ČUČANJ SA SKOKOM
Postavite stopala u širini ramena i opružite ruke ispred sebe. Spuštajte se u čučanj, gurajući kukove u nazad dok vam butine ne budu tik iznad kolena. Zadržite krajnji položaj 2 sekunde, a onda eksplozivno skočite podižući ruke u vis.

Šta je korisnije – čučanj ili leg press?

HLAĐENJE
“Ne možete jednostavno otrčati pravo pod tuš nakon treninga”, kaže Džentilkor. “Vaše telo je izlučilo veliku količinu kiselina u krvotok, tako da morate da ih se otarasite dok vam je metabolizam još ubrzan”. Odmorite se 5 minuta, a onda pređite na lagano preskakanje vijače ili trčanje na tredmilu 10 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *