Novi broj je na kioscima: Februarski Men's Health otkriva šta znači biti muško - Men`s Health

Novi broj je na kioscima: Februarski Men’s Health otkriva šta znači biti muško

Februarski Men's Health otkriva šta znači biti muško

Punu šaku boksa pomešati sa rizičnim ponašanjem i galonima alkohola, a onda sve to prosuti u slivnik i postati najbolji muž i otac. Za Džona Berntala, holivudskog glumca, poslednjeg Panišera i lika sa naslovne strane novog Men’s Healtha, to znači biti muškarac. Otkrio nam je svoj trening i taktike kojima poboljšava svoje mentalno zdravlje.

Novi broj najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji od danas je na prodajnim mestima širom zemlje i u njemu vas, kao i uvek, čeka gomila 100% korisnih saveta i predloga kako da budete brži, jači i bolji:

Najbrži, najizdržljiviji i najhrabriji ljudi na svetu otkrivaju treninge kojima su svoje sposobnosti podigli iznad granica realnog.

Šta nam u farmaceutskoj ponudi današnjice zaista pomaže, šta je bacanje para, a šta škodi – razotkrio je stručni tim Men’s Healtha.

Ketoizacija planete – Kako je jedna dijeta od krivičnog dela postala mejnstrim ishrana među fanaticima za zdravlje i sprotske rezultate.

Borac koji nije znao da odustane od ideje o superherojstvu konačno svojom veštinom može da spasi planetu. Pogledajte trening Ronina iz Novog Sada.

U novom Men’s Healthu čeka vas i veliki zimski kviz – utvrdite da li imate dovoljno znanja da ove sezone pobedite u bespoštednom okršaju sa virusima i bakterijama.

Tu su i mokre vežbe za suve mišiće – specijalni program pokreta uz opterećenje u bazenu pokazao je enormne rezultate u podizanju opšte fizičke spremnosti. Pronađite ga u februarskom MH. Takođe, proverite koliko ste grešaka napravili kad ste poslednji put legli na benč i kako da ozbiljno unapredite svoj maksimum.

Ljubitelji zimskih sportova i mode koja postoji na snežnim stazama mogu da uživaju u dodatku posvećenom najboljim skijalištima na planeti. Posebna pažnja posvećena je i detaljima: pogledajte kako da odigrate (modni) potez više!

Pročitajte i  Vežbajte u mladosti i sačuvajte bistar um u starosti

Novi Men’s Health je na kioscima!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *