Po 50 od svih 5 - Men`s Health

Po 50 od svih 5

Cilj je da završite 50 ponavljanja svake od sledećih vežbi, u bilo kom redosledu, ali caka je u tome da uradite što brže i u što boljoj formi. Izmerite vreme svog treninga i svaki sledeći pout kad budete radili gledajte da poboljšate svoje prvobitno vreme.

ZATVORSKI ČUČANJ
Stanite sa rukama iza glave, ispravite kičmu. Sada savijte kolena i kukove spustite na dole sve dok ne budete imali potrebu da savijete kičmu. Stisnite svoje gluteuse i vratite se u početnu poziciju.

JUMPING JACK
Počnite sa razmaknutim nogama u širini kukova, a ruke neka vam budu sa strane. Istovremeno podignite ruke iznad glave i skočite, tako da vam se noge razmaknu još šire od širine ramena. Onda skočite opet i spustite ruke i spojite stopala. Zatim sve to ponovite

PLANINARSKI HOD
Stanite u poziciju za sklek. Imajte na umu da bi vaša glava i ostatak tela trebalo da čine pravu liniju, prinesite desno koleno ka grudima, pa se vratite u startnu poziciju. Brzo menjajte levu i desnu nogu.

SKLEKOVI
Zauzmite poziciju za sklek, ravne noge, ruke ispod ramena. Stegnite trbušne mišiće. Dok vam je telo stegnuto, spustite se tako da vam grudi dodirnu pod ili budu tu negde. Zatim se podignite nazad.

TRBUŠNJACI
Lezite na leđa sa savijenim kolenima i stopalima na podu. Stavite ruke iza glave, tako da vam vrhovi prstiju dodiruju uši. Nemojte da zgrabite glavu, to će vam povećati pritisak na vratu. Kad smo već kod vrata držite ga u ravni sa leđima, koristeći trbušne mišiće podignite ramena nekoliko centimetara od poda, ne više. Opustite trbušnjake i vratite se u početnu poziciju.

Pročitajte i  Popravite snagu odskoka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *