Uspon fitnesa i odmora - Men`s Health

Uspon fitnesa i odmora

Već smo vam prikazali kako izgleda 300: Fitnes test  koji je većina glumaca morala da prođe. Zatim, trener glumačke ekipe 300: Uspon carstva, Mark Tvajt, pričao je o učenju i prihvatanju pojma funkcionalnog fitnesa, kao i napredovanju koje možete da ostvarite koristeći neke od vežbi koje možete da vidite OVDE.

U najnovijim video klipovima Tvajt je dodao još neke od njegovih omiljenih vežbi koje je radila cela glumačka postava već pomenutog filma. I možda nećete verovati, ali to su neke od osnovnih vežbi kao što su sklekovi, burpiji, zgibovi… Kod funkcionalnog fitnesa, kako kaže Tvajt, najvažnija je forma, dakle kvalitet pre kvantiteta.

U drugom video klipu, trener Mark Tvajt, daće nekoliko saveta o oporavku i planu ishrane koji mora da prati vaše vežbanje, jer vežbanje samo po sebi nije dovoljno. Neke od osnovnih saveta Tvajta su: obratite pažnju na san, jedite kako biste došli do cilja, zakažite obroke, brojte kalorije, što dalje od prirode to gore, ugljeni hidrati ujutru, proteini uveče, pogledajte ceo video klip.

Pročitajte i  Kako da se ne dosađujete dok trčite?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *