Udvostručite napredak - Men`s Health

Udvostručite napredak

Uradite 810 ponavljanja svake vežbe, prelazeći na sledeću bez odmora. Posle završenog jednog kruga, odmo rite 30 sekundi, a onda ponovite. Uradite 2 ili 3 kruga.

KLEČEĆE USTAJANJE SA UZRUČENJEM
Kleknite i uspravite telo tako da formira pravu liniju od kolena do temena, držeći bućice pored ramena. Okrenite dlanove jedan ka drugom i potisnite bućice iznad glave, potpuno opružajući ruke. Zadržite taj položaj ruku tokom svakog ponavljanja. Zatim postavite desno stopalo ispred sebe i ustanite. vratite se u početni položaj i ponovite isto levom nogom. To je jedno ponavljanje.

JEDNORUČNI POTISAK SA PILATES LOPTE SA PODIZANJEM KUKOVA
Lezite ledima na pilates loptu oslanjajući glavu i gornji deo leda na loptu. U levoj ruci držite bućicu u nivou ramena i okrenite dlan unapred. Kolena savijte pod uglom od 90 stepeni. Zatim podignite levo stopalo nekoliko centimetara sa tla i spuštajte ku kove sve dok vam gornji segment donjeg dela leda ne dodirne loptu. To je početni položaj. U jednom pokretu potisnite bućicu na gore opružajući ruku i podignite kukove tako da vam telo formira pravu liniju od kolena do glave. Uradite zadata ponavljanja, promenite stranu i ponovite.

LEĐNA EKSTANZIJA NA PILATES LOPTI SA RUKAMA NA ODRUČENJU
Držeći po bućicu u obe ruke, postavite grudi na pilates loptu i opustite ruke pored tela (dlanovi jedan ka drugom). Sastavite lopatice i povucite ih na dole dok radite odručenje. Zadržite taj položaj i ne spuštajući ruke, podignite trup tako da vam telo formira pravu liniju od ramena do kukova. Spustite trup i ponovite.

Pročitajte i  Eksplozija tela uz elastične trake za vežbanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *