Fitnes u pokretu - Men`s Health

Fitnes u pokretu

Možete ipak napregnuti celo telo i skinuti stomak za jedva desetak minuta. Ubacite metabolizam u veću brzinu ovim ekspres režimom.

Radite ovaj trening od 5 vežbi kao kružni trening. Radite jednu vežbu za drugom, sa što manje odmora.
Pošto završite čitav krug, odmorite se 90 sekundi i ponovite.

SKOK IZ ČUČNJA
(10 ponavljanja)
Stavite prste na potiljak a laktove gurnite unazad, tako da budu poravnati s telom. Savijte kolena i spuštajte se u čučanj sve dok vam butine ne budu paralelne s podom. Zatim naglo skočite uvis što više možete. Kad se spustite na zemlju, ponovo se spustite u čučanj i opet skočite.

SKLEKOVI
(koliko god možete)
Zauzmite klasičan položaj za sklek, s rukama raširenim tek nešto više od širine ramena i telom zategnutim u pravoj liniji. Spuštajte se na pod sve dok ga gotovo ne dotaknete grudima. Zastanite, a zatim se odbacite u početni položaj što brže možete.

SKOK SA ISKORAKOM
(po 20 ponavljanja svakom nogom)
Iskoračite levom nogom napred. Spuštajte se u čučanj sve dok desnim kolenom gotovo ne dotaknete pod. Skočite i promenite položaj stopala, tako da završite skok sa levom nogom iza sebe. Kod svakog ponavljanja naizmenično radite vežbu napred-nazad.

SKLEKOVI
(ponovo koliko god možete)

SKEJTERSKI SKOK
(po 20 ponavljanja svakom nogom)
Stanite oslanjajući se na levu nogu, s levim kolenom blago savijenim, a desnim stopalom blago
odignutim od poda.
Polako spuštajte telo ka podu, a zatim skočite u desno tako što ćete odskočiti levom nogom. Dočekajte se na desnu nogu, a levo stopalo spustite iza desnog, pružajući istovremeno levu ruku ka spoljašnjoj strani desnog stopala. Obrnutim redosledom pokreta krenite u levo, dočekujući se na levo stopalo.

Pročitajte i  Da li dižete dovoljno?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *