Trbušnjaci kao Ronaldovi: Fitnes aplikacija za najbolje rezultate - Men`s Health

Trbušnjaci kao Ronaldovi: Fitnes aplikacija za najbolje rezultate

Nike+ Training Club (NTC) je aplikacija koja obuhvata niz treninga za sportiste i koju čine elementi holističkog zdravlja i motivacioni saveti, navodi se u zvaničnoj izjavi ove kompanije.

Ambasador ove aplikacije je fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo.

Ako ste obratili pažnju na njegovu brzinu i snagu na terenu, videli ste koliko je on zapravo fizički spreman. Između ostalog razlog tome je i činjenica da trenira dva puta dnevno i stavlja fokus na sitne navike koje imaju veliki uticaj na njegovo zdravlje i atleticizam.

Kristijano Ronaldo: Razvojni fitnes put slavnog fudbalera

Noć pre utakmice, Ronaldo pije čaj sa medom ili mleko i relaksira se u vrlo toplim kupkama oko 20 minuta. On je uveren da ti sitni detalji prave veliku razliku kada je reč o njegovim performansama na terenu ali i vrhunskoj formi koju uspeva da zadrži jako dugo.

Od kada je započeo svoju karijeru CR7 se drži tri krucijalne navike za vrhunsko zdravlje; jedi dobro, unosi dovoljno vode i dosta se odmaraj.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onAug 26, 2018 at 3:25am PDT

Međutim, za trbušnjake kao što su njegovi potrebno je malo više od toga.

NTC aplikacija sadrži 15-o minutni program koji snažno napada trbušnjake kroz devet različitih pokreta koji pogađaju sve delove trbušnog zida iz različitih uglova. Sam program je osmislio Ronaldov kondicioni trener Hoakin Sanda i u saradnji sa poznatom kompanijom za proizvodnju sportske opreme ga je objavio široj javnosti.

Saznajte i Tajno oružje najboljih sportista

„Što snažniji mišići jezgra, donjih leđa i gluteusa, to će se Kristijano bolje kretati, bez obzira da le je reč o kratkim istrčavanjima, eksplozivnim drilovima ili fitnes elementima koji zahtevaju izdržljivost. Uz ovu aplikaciju stvorićete zdrave osnove za vrhunsku formu bez obzira na sport i nivo pripremljenosti”, izjavio je Sanda.

Pročitajte i  OD MRŠAVKA DO MOĆNOG BODIBILDERA: Trening fitnes eksperta Ulisisa Vilijamsa Džuniora

D.R.

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *