Aleksandar Atanasijević u novom Men's Healthu - Men`s Health

Aleksandar Atanasijević u novom Men’s Healthu

Septembraski MH je na kioscima i spreman je da postane vaš najkorisniji priručnik za mesec koji je pred nama.

U novom izdanju Men’s Healtha rešavamo dilemu: MMA ili boks?! Svaka borilačka veština ima svoje prednosti, a u poslednje vreme najaktuelniji je okršaj ove dve veštine. Doneli smo presudu.

Muškarac je zdrav koliko i njegova prostata, zbog čega imate priliku da vidite pet najzdravijih namirnica za koren muškosti.

Boot-camp trener Marko Mažar predstavlja program od 7 vežbi za povećanje performansi samo uz uzbrdicu i gvozdenu volju. Potražite njegove vežbe u ovom broju.

 

Pica na roštilju? Bavili smo se time kako od dežurnog krivca za sve viškove kilograma na svetu napraviti zdravu i poželjnu hranu, a da ukus ostane isti ili bolji. Nađite svoju omiljenu picu sa grila.

Probali smo verovatno najskuplji deo sportske opreme na svetu – jedrilicu – i shvatili zašto je ovaj sport samo za istinske zaluđenike.

Samo za novo izdanje ovog 100% korisnog časopisa, superstar srpskog dizajna Slavimir Stojanović otkriva kako je nekadašnji crtač stripova, fudbaler i brejkdenser ovih dana postao ništa manje traženi pisac.

Da li je jednom prosečnom, ne preterano utreniranom muškarcu dopušteno da spava sa prezgodnom fitfluenserkom i zašto ne? Pronađite odgovor među stranama najnovijeg Men’s Healtha.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *