Fitness

  Aleksandar Atanasijević u novom Men's Healthu

  0 30.08.2018.

  Najbolji poenter svetske odbojke i takozvani bog ovog sporta, ekskluzivno za novo, septembarsko izdanje najprodavanijeg muškog magazina na planeti pokazuje trening za čelične noge, šampionski odraz i pobednički smeč. Uz njegove taktike, tu su i saveti holivudske zvezde - Džastin Teru otkriva svoj sistem za moćne bicepse i isklesane trbušnjake baziran na bokserskoj rutini.

   

  Septembraski MH je na kioscima i spreman je da postane vaš najkorisniji priručnik za mesec koji je pred nama.

  U novom izdanju Men's Healtha rešavamo dilemu: MMA ili boks?! Svaka borilačka veština ima svoje prednosti, a u poslednje vreme najaktuelniji je okršaj ove dve veštine. Doneli smo presudu.

  Muškarac je zdrav koliko i njegova prostata, zbog čega imate priliku da vidite pet najzdravijih namirnica za koren muškosti.

  Boot-camp trener Marko Mažar predstavlja program od 7 vežbi za povećanje performansi samo uz uzbrdicu i gvozdenu volju. Potražite njegove vežbe u ovom broju.

   

  Pica na roštilju? Bavili smo se time kako od dežurnog krivca za sve viškove kilograma na svetu napraviti zdravu i poželjnu hranu, a da ukus ostane isti ili bolji. Nađite svoju omiljenu picu sa grila.

  Probali smo verovatno najskuplji deo sportske opreme na svetu - jedrilicu - i shvatili zašto je ovaj sport samo za istinske zaluđenike.

  Samo za novo izdanje ovog 100% korisnog časopisa, superstar srpskog dizajna Slavimir Stojanović otkriva kako je nekadašnji crtač stripova, fudbaler i brejkdenser ovih dana postao ništa manje traženi pisac.

  Da li je jednom prosečnom, ne preterano utreniranom muškarcu dopušteno da spava sa prezgodnom fitfluenserkom i zašto ne? Pronađite odgovor među stranama najnovijeg Men's Healtha.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness