Uvek je vreme za trening - Men`s Health

Uvek je vreme za trening

Dvejn “Rok” Džonson je jedan od najzaposlenijih ljudi u Holivudu, ali uvek pronalazi vreme za trening bez obzira koliko gust raspored ima. Poznati glumac trenutno snima film “Jungle Cruise”, visokobudžetno ostvarenje od koga se puno očekuje. I pored toga što se film snima noću tokom cele nedelje (od 9 sati uveče do 6 sati ujutro), Rok odbija da se odmara, pa trenira čak i subotom u kasne sate.

Saznajte i Kako izgleda Rokov obrok pre treninga?

U tipičnom Rokovom maniru, on je sa svojim fanovima podelio motivacioni Instagram post iz svoje teretane koja se zove “Iron Paradise” (gvozdeni raj) tokom jednog treninga. Međutim ovog puta je radio čučnjeve tačno u ponoć.

U samom videu on je otkrio da je za subotnje veče imao dve opcije: čaj i relaksacija ili kafa i dizanje tegova. Jasno je koju opciju je izabrao.

 

A post shared by therock (@therock) onAug 19, 2018 at 12:38am PDT

Najplaćeniji: “Rok” na vrhu liste glumaca sa najvećom zaradom

Rokovi treninzi izgledaju intenzivnije nego ikad, a u poslednjem videu on podseća fanove o obećanju koje je dao da će za snimanje novog nastavka kultnog filmskog serijala “Brzi i žestoki” biti u najboljoj formi u svom životu.

 

A post shared by therock (@therock) onAug 7, 2018 at 4:23pm PDT

Ovo je najbolji dokaz da čak iako imate impresivnu formu poput Roka uvek postoji prostor za napredak. To možda podrazumeva da odradite kasni noćni trening tokom naporne radne nedelje, ali gde ima motivacije tu se nađe i način da se nešto uradi.

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Pročitajte i  Tajne fitness uspeha: Šta je potrebno za savršen čučanj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *