KAD HOĆEŠ, MOŽEŠ! - Men`s Health

KAD HOĆEŠ, MOŽEŠ!

Fitnes ekspert i motivacioni govornik iz Vranja Marko Nikolić je za 20 dana prešao 1000 kilometara, a sve dane je provodio na vrućem asfaltu. On je trčao od Niša do Atine kako bi pomogao da se sakupi oko 60.000 evra za lečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović iz Aleksinca koja boluje od autoimune bolesti hemofagocitna linfo hitiocitoza (HLH).

10 sekundi najveće motivacije: 85-godišnja žena podigla 97 kilograma

Ovaj humanitarni podvig Nikolić je započeo 15. jula iz Niša i dnevno je prelazio distance od oko 40 kilometara, odnosno dužinu jednog maratona.

 

A post shared by (@markonikolic86) onAug 3, 2018 at 1:23pm PDT

Budio se u 6 ujutru, legao kasno, a noćno trčanje mu nije nepoznanica. Kako nam je rekao, ovo je bila njegova borba protiv samog sebe!

“Imam mnogo žuljeva, jako sam umoran, ali je to mala cena u poređenju sa onim što sam uradio, a to je da sam spasio nečiji život, ali i ispunio svoj životni san. Uskoro ću da spasim i drugi život, a to je ono što me održava. Zbog te činjenice ne osećam bol. Dokazao sam drugima, ali i sebi da su ovakve stvari itekako moguće”, priča Marko za Espreso.

 

A post shared by (@markonikolic86) onAug 2, 2018 at 6:34am PDT

MARATON NADE: Priča o Teriju Foksu

Ovaj momak je od samog starta znao da će uspeti jer ne pamti situaciju u kojoj je “digao ruke”. Spreman je da umre ako treba, ali sa saznanjem da je dao sve od sebe.

Ostatak teksta pogledajte OVDE.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Pročitajte i  Kako da vežbate svoje trbušnjake sa košarkaškom loptom?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *