Novi Men's Health nudi 50 trikova za najjači avgust - Men`s Health

Novi Men’s Health nudi 50 trikova za najjači avgust

Avgustovski MH vam itekako može pomoći u tome da leto finiširate u velikom stilu – spremni i zadovoljni.

Kako biti frajer a ne manijak? Novo doba donelo je nova pravila u muško- ženske odnose, zbog čega vas u novom broju očekuje priručnik za one koji žele seks, a ne žele tužbu.

Postoje adrenalinske ture koje je moguće doživeti do kraja samo u najtoplije doba godine – i ne treba ih propustiti. Pronađite ih na stranama novog MH.

Kako zadržati dostojanstvo poslovnog stila odevanja na +35 celzijusa a ne ugušiti se od vrućine i ne udaviti u sopstvenom znoju? Odgovor je na strani 75, gde vas čekaju odevne moderne, poslovne, odevne kombinacije.

“Kad jednu stvar radiš sa 90% snage, to nije ni 50%. Tek kad radiš nešto 100% vidiš ko si”, kaže Stefan Stojačić, koji je sa svojim kompanjonima prvak sveta u basketu 3 na 3. MH ga je fotografisao i porazgovarao o tome kako se postaje šampion.

Voziti motor strahovito je muževno, a Beograđanin Stefan Prstojević pokazuje koliko je tek muževno prethodno ga napraviti.

Popularni radio-voditelj i kolumnista Men’s Healtha Darko Mitrović otkriva svoje lično iskustvo sa strahovima koji muče 7.3% planete – panika i anksioznost!

Nije lako pronaći najbolje patike za trčanje, košarku ili krosfit, a mi smo pronašli sve to, a da još i super izgleda.

Ispunjavaju se ciljevi, želje, ambicije, ali odlično mogu da posluže i avokado, paprika, paradajz ili portobelo tikvica. Pogledajte recepte za punjenje namirnica.

Avgustovski Men’s Health je 100% koristan i 200 % interesantan. Pronađite svoj primerak na kioscima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *