Fitness

  Novi Men's Health nudi 50 trikova za najjači avgust

  0 26.07.2018.

  U prodaji je novo izdanje najprodavanijeg muškog magazina na planeti, u kom možete naći odlične vežbe koje se mogu raditi na obali reke, mora, jezera ili bilo gde, a od opreme je potrebna samo dobra motivacija. Očekuje vas i nekoliko ekskluzivnih MH stavki: trening svetskih i evropskih prvaka u kajaku Marka Tomićevia i Milenka Zorića, put uspeha jednog od najboljih basketaša sveta Stefana Stojačića, priča o povratku na šampionske staze vaterpoliste Nikole Rađena...

   

  Avgustovski MH vam itekako može pomoći u tome da leto finiširate u velikom stilu - spremni i zadovoljni.

  Kako biti frajer a ne manijak? Novo doba donelo je nova pravila u muško- ženske odnose, zbog čega vas u novom broju očekuje priručnik za one koji žele seks, a ne žele tužbu.

  Postoje adrenalinske ture koje je moguće doživeti do kraja samo u najtoplije doba godine - i ne treba ih propustiti. Pronađite ih na stranama novog MH.

  Kako zadržati dostojanstvo poslovnog stila odevanja na +35 celzijusa a ne ugušiti se od vrućine i ne udaviti u sopstvenom znoju? Odgovor je na strani 75, gde vas čekaju odevne moderne, poslovne, odevne kombinacije.

  "Kad jednu stvar radiš sa 90% snage, to nije ni 50%. Tek kad radiš nešto 100% vidiš ko si", kaže Stefan Stojačić, koji je sa svojim kompanjonima prvak sveta u basketu 3 na 3. MH ga je fotografisao i porazgovarao o tome kako se postaje šampion.

  Voziti motor strahovito je muževno, a Beograđanin Stefan Prstojević pokazuje koliko je tek muževno prethodno ga napraviti.

  Popularni radio-voditelj i kolumnista Men's Healtha Darko Mitrović otkriva svoje lično iskustvo sa strahovima koji muče 7.3% planete - panika i anksioznost!

  Nije lako pronaći najbolje patike za trčanje, košarku ili krosfit, a mi smo pronašli sve to, a da još i super izgleda.

  Ispunjavaju se ciljevi, želje, ambicije, ali odlično mogu da posluže i avokado, paprika, paradajz ili portobelo tikvica. Pogledajte recepte za punjenje namirnica.

  Avgustovski Men's Health je 100% koristan i 200 % interesantan. Pronađite svoj primerak na kioscima.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness