Men's Health podržao mlade nade vodenih sportova - Men`s Health

Men’s Health podržao mlade nade vodenih sportova

Drugo izdanje kampa NUMBER ONE privuklo je veliku pažnju polaznika iz Srbije ali i iz celog sveta. Kamp je osmišljan po principu tri smene sa po 50 učesnika u svakoj koje traju po osam dana. U tom vremenskom periodu deca svakodnevnim treninzima i radionicama stiču nova znanja ali i razvijaju svoje ličnosti.

Zadovoljni roditelji i deca nisu krili svoje oduševljenje: “ Moj sin je oduševljen kampom, on je došao kao plivač, ostao je i u drugoj smeni jer su mu treneri odobrili da pređe na treninge vaterpola. On je danas dao svoj prvi gol i koliko mi se čini, ostaće i u trećoj smeni” , bio je samo jedan od komentara.

 

Zvanična utakmica se igra svakog petka, a u prvoj smeni gost je bio naš reprezentativac Nemanja Ubović koji je pružio podršku mališanima i sa njima sutadran trenirao ceo dan. U drugoj i trećoj smeni specijalni gosti će biti vaterpolo legende Dejan Savić i Igor Milanović.

Polaznici kampa vodenih sportova NUMBER ONE (vaterpolo, plivanje, sinhrono plivanje), smešteni su u hotelu Zepter, a medijski partner koji prati sva dešavanja je magazin Men’s Health.

“Došla su deca iz celog sveta i jednu lepu stvar koja krasi našu zemlju, a tiče se sporta, svakako je vaterpolo, a mi smo to smestili ovde u Vrnjačkoj Banji“, istakao je koordinator programa kampa Nikola Rađen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *