Fitness

  Novi Men's Health: Snaga u letnjem pakovanju

  0 28.06.2018.

  Ne smišljajte izgovore, momentalno napravite telo za plažu: potrebni su vam samo majica, soba i određena količina gvozdene volje - glavna je poruka julskog izdanja najrasprostranjenijeg muškog planetarnog magazina, koji je od danas dostupan na prodajnim mestima širom naše zemlje.

   

  Lik sa naslovne strane je Džejms Marsden, glumac koji je u svakoj dekadi imao po jednu hit ulogu. Ovoga puta, gledamo kao robota u seriji Zapadni svet. Iako su zapravo osećanja njegov jedini putokaz.

  Novi Men's Health donosi vam rasprodaju letnjih mišića: možete pročitati i pogledati kako da isklešete kor, izvajate V torzo i spržite naslage.

  Za one koji su prešli 40-u, pripremili smo poseban sistem vežbanja. Život nakon četrdesete nije vreme za stomačić i kopanje po uspomenama, već za unapređeni sistem treninga i nove lične rekorde.

  Ruke su ono čime se hvatamo, odgurujemo, podižemo, bacamo i udaramo - fitnes urednik MH nudi trening za ovo glavno muško oružje. Uz njegovu pomoć, imaćete ruke poput hidraulične prese.

  Pobedite šank! Nudimo recepte za 9 koktela koji će vam omogućiti odličan provod bez mučnine, oduzimanja razuma i paralize celog tela u naredna 3 dana.

  Tu je i priručnik za sezonu svadbi. Kada se one ne mogu izbeći, tu su tehnike preživljavanja kupovine poklona, bolnog pijasntva i vlažnih poljubaca mladoženjine rodbine.

  Pregorevanje od posla dostiže razmere svetske epidemije, zbog čega smo skupili i predstavili vam nekoliko načina pojačavanja imuniteta na izazove koje susrećemo na radnom mestu.

  Ljubav i požuda jačaju se putovanjima na kojima smo i one i mi neko drugi; zato u novom broju nudimo listu destinacija idealnih za rasplamsavanje seksualne želje.

  Skoro svaki šorts odlično stoji na dobro izvajanoj muskulaturi, ali izbor ovog minimalnog odevnog predmeta mnogo govori onom ko ga nosi. Pomogli smo vam u tom da odaberet onaj pravi.

  Tu su i 2 ekskluzivne reportaže. mh Srbija imao je privilegiju da posete trku Formule E, održanu u Cirihu, a posetili smo i Paraćin, gde smo bili gosti planetarnog fenomena Almazan kitchen, dvojca koji je krenuo iz divljine nadomak i osvojio već 1.300.000 pratilaca širom sveta.

  Razgovarali smo sa Milanom Marićem, srpskim glumcem koji je preko noći osvojio svet ulogom Sergeja Dovlatova, ali njegov život svojim zapletima prevazilazi svaki scenario.

  Julski MH je stigao! Vreme je da krenete po svoj primerak i jul učinite kvalitetnijim.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajFitness