Spremni kao Leo Mesi - Men`s Health

Spremni kao Leo Mesi

Veliki Leo Mesi na svetski šampionat u Rusiji došao je sa jasnom namerom da konačno osvoji titulu za svoju Argentinu. Međutim usred slabih igara i rezultata, kao i loših međuludskih odnosa popularni Gaučosi su se našli pred ponorom, tačnije činjenicom da bi mogli da ispadnu već nakon prve faze takmičenja.

U odlučujućoj utakmici protiv Nigerije uspeli su kasnim pogotkom da se domognu drugog mesta i tako obezbede odlazak u nokaut fazu takmičenja. Mesi je pored vodećeg gola pokazao ogromnu želju (na poluvremenu je čak obavljao ulogu selektora i delio taktičke savete saigračima) i impresivnu fizičku formu i pored još jedne naporne klupske sezone.

Saznajte i Mini program za snagu srednjeg dela tela (VIDEO)

PROGRAM

Vežbe se izvode po kružnom metodu i to 25 ponavljanja po vežbi pre nego što pređete na sledeću. Ako ste početnik probajte da kompletirate 1 do 2 kruga. U suprotnom probajte 3.

Vežba 1: HINDU SKLEK

Vežba 2: HINDU SKOK IZ ČUČNJA

Circus Maximus: Moćno telo od glave do pete!

Vežba 3: UKRŠTENI TRBUŠNJACI

Vežba 4: SPRINTERSKI ČUČANJ U ISKORAKU

Zauzmite stav za niski start u sprintu (desna noga napred). Poite desnom nogom napred i opružite ruke dok podižete levu nogu uvis. Izvedite 10 do 15 ponavljanja, a onda promenite nogu i ponovite

Pročitajte i  Vežbe koje uvek treba da radite bosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *