Vesti

  VUČIĆ U POSETI ADRIJA MEDIJA GRUPI: Baš sam srećan što sam ovde!

  2 02.03.2017.

  Premijer Aleksandar Vučić posetio je juče najveću srpsku medijsku kuću "Adrija medija grupu" i obišao redakcije svih izdanja naše kompanije u Beogradu.

   

  Prilikom posete premijer je razgovarao s novinarima i zaposlenima, kao i sa predsednikom kompanije Aleksandrom Rodićem, potpredsednicom Natalijom Cvetković, glavnim i odgovornim urednikom Kurira Nemanjom Pajićem i urednicima svih magazinskih izdanja i portala.

  Premijer nije sakrivao oduševljenje izgledom i radom naših redakcija. "Zadovoljan sam jer sam video prostor koji je unapređen, način rada koji je drugačiji nego ranije. Video sam ljude koji vredno rade i veoma mi je drago zbog toga. Baš sam srećan što sam ovde" - naglasio je Vučić.

   

  U neformalnom razgovoru s novinarima i urednicima premijer je istakao da redovno prati nove projekte video-produkcije "Adrija medija grupe", posebno video-blog Ratka Femića svakog dana u pet do pet, kao i naš portal espreso.rs. Prilikom obilaska redakcije Kurira pohvalio je i izgled portala Kurir.rs.

  "Nisam ja neki stručnjak, ali meni je vaš sajt najpregledniji od svih" - rekao je Vučić. 

   

  Povod za posetu premijera Vučića bio je njegov prvi intervju pred početak predizborne kampanje koji možete pročitati u štampanom izdanju Kurira za četvrtak 2.3. 2017.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajVesti