Vesti

  Adria Media Group na „Business Quality Academy“

  0 06.12.2016.

  Adria Media Group predstavila se studentima Beogradskog univerziteta u okviru ''Business Quality Academy'', događaja čiji je cilj upoznavanje akademaca o načinu rada, mogućnostima prakse i zapošljavanja u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

   

  Predstavnici Adria Media Group prezentovali su studentima profil i način rada najveće medijske kuće na Balkanu, kao i postojeće programe prakse i zapošljavanja u AMG. Najveće interesovanje beogradski akademci pokazali su za praksu u okviru nekih od 26˛web redakcija izdanja Adria Media Grupe.

   

  "Business Quality Academy" po prvi put je održan na Fakultetu organizacionih nauka, 5. i 6. decembra.

  Prvog dana održana je panel diskusija u kojoj su učestvovali predstavnici državnih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja kompanija učesnica Akademije o popularnim temama iz oblasti biznisa.

   

  Drugog dana kompanije učesnice održale su radionice, a zatim i predstavile svoje programe praksi .

  Na svečanom zatvaranju projekta, u okviru takozvanog Business Café-a predstavljeno je nekoliko različitih preduzetničkih priča, a kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije - sertifikati.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajVesti