Vesti

  Cosmopolitan Millennial Fest: Druženje sa kreativcima drugu godinu za redom

  0 28.11.2016.

  Ponosno smo drugi put za redom organizovali izložbu “Moje kreativno Ja”, a kasnije je izložba prerasla u žurku i druženje sa kreativcima i mentorima

    

  Organizovali smo drugi Cosmo Millennial Fest!

  Nesvakidašnja i kreativna Cosmo priča nastavila se u partnerstvu sa Telenorom i ove godine, a festival je podržao i Gorki List.

   

  Ponosno smo drugi put za redom organizovali izložbu “Moje kreativno Ja”, a kasnije je izložba prerasla u žurku i druženje sa kreativcima i mentorima koji su uživali u Gorkom listu.

   

  Multimedijalni koncept postavke, održane u poznatoj beogradskoj galeriji Štab, oduševio je sve ljubitelje umetnosti.

  Cosmopolitan je ponovo potvrdio povezanost sa millennial generacijom, nošen njenom beskonačnom energijom originalnih ideja i inovacija.

   

  Izložba Moje kreativno Ja pripremana je više meseci. Potencijalni učesnici postavke postajali su vremenom sve inspirisaniji i kreativniji, da bi se na samom kraju došlo do izbora od 152 kandidata koji su svi zajedno poslali blizu 400 fantastičnih radova.

  U najuži krug ušlo je 38 kandidata, odnosno kreativnih rešenja, koji su svojom raznovrsnošću doprineli da se svi zajedno osetimo počastvovano na samoj izložbi.

   

  Radovi su bili podeljeni u 5 kategorija: zlatna, koralna, purpurna, neon i azurna.

  Azurna Telenor kategorija je bila pravi pokazatelj koliko se digitalizujemo iz godine u godinu i kako se i umetnici sve više okreću aplikacijama kako bi izrazili svoju kreativnost.

   

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajVesti