Stil

  BUDITE SMELIJI U 2017. GODINI: 5 modnih „grešaka“ koje morate da napravite!

  0 28.12.2016.

  Otkrivamo vam nesvakidašnje trendove koji će dominirate sledeće godine. Mnoge od njih niste mogli ni da zamislite, ali vas izazivamo da u novoj godini budete hrabriji kad je stil u pitanju i napravite sledeće "greške".

   

  1. DUBOKE PANTALONE KRAĆIH NOGAVIMA

  Na proleće 2017. godine modne piste će preplaviti ovakve pantalone u svim oblicima, a uz njih je sasvim dopušteno da nosite čudne čarape, tetovaže na skočnim zglobovima i otkačene cipele koje će učiniti da se zaista izdvojite iz mase.

  2. ŠIROKE, OPUŠTENE KOŠULJE KRATKIH RUKAVA

  Inspiraciju potražite u modi 1980-ih godina, nabacite jednu statement veliku, široku košulju kratkih rukava. Uvucite je u pantalone, zavrnite rukave i ostavite gornje dugme otkopčano.

  3. "ŽENSKE" BOJE

  Pink, ljubičasta, metalik crvena, svetložuta.... Dizajneri za narednu godinu žele da ohrabre muškarce da nose i boje koje nisu klasične "muške".

  Izbaberite jednu majicu koja vam se slaže uz ten i nosite je na pantalonama, košulji ili jakni.

  4. UPEČATLJIVI PRINTOVI

  S prolećem naredne godine će doći i trend nošenja upečatljivih printova. Karo, kamuflaž, animal printovi - šta god poželite, a možete nositi i dva komada s dva različita printa istovremeno.

  5. ZIMSKE ČARAPE

  Deblje čarape čija dužina seže malo više iznad skočnog zgloba će biti potpuni hit naredne godine. Iako još uvek (i nikada neće) nije zaživeo trend da se čarape nose uz sandale, sledeće godine ćete opušteno moći da nosite ovakve čarape uz chino pantalone i mokasine.

  *Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men's Health Srbija

  *Zapratite Men's Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...