Stil

  IZABERITE IDEALAN ZA VAŠU GRAĐU: 8 modela muškog donjeg veša

  0 02.01.2017.

  Razmišljate da kupite donji veš? Evo šta bi sve trebalo da znate...

   

  Na prvi pogled kupovina donjeg rublja se čini kao vrlo jednostavan posao, ali uz obilje modela koji se danas mogu pronaći na tržištu sa različitim materijalima i dizajnom, mogućnost izbora je ogromna, kao i moguća greška.

  BRIF MODEL

  Većina muškaraca poseduje ovaj model i to zbog dobrog razloga. Brif model je jedan od najstandardnijih modela i može se naći u različitim bojama i dizajnu. Vrlo su udobne, pokrivaju sva "strateška mesta" dok ostavljaju gornji deo butine i noge izloženim. Posebno su dobre za nošenje tokom sportskih aktivnosti i uz svakodnevnu odeću.

  Pogledajte i Šta ona stvarno misli o vašem donjem vešu?

  PLITKE BRIF GAĆICE 

  Ovaj model prati prirodnu liniju kukova i pokriva malo više tela od klasičnog brief modela. Nosite ih ispod bermuda, spuštenih farmerki i sportskih šortseva.

  SREDNJE BRIF GAĆICE

  Treća varijacija brief modela još više pokriva spoljne strne butina, a najbolje pristaju uz uski džins, formalne pantalone i uz surferske šortseve.

  DUBOKE BRIF GAĆICE

  Struk ovog modela donjeg veša stoji malo ispod pupka pružajući muškarcima tradicionalniji oseća tokom nošenja. Vrlo su praktične i sprečavaju naboravanje na stomaku kao u slučaju modela sa plićim strukom. Nose se uz pantalone sa visokim strukom.

  Psihologija: Model njenog donjeg veša otkriva šta vas čeka u krevetu

  BRIF BOKSERICE

  Prave brif bokserice pokriće polovinu vaših butina, a postoje i modeli koji pokrivaju trećinu butine. Obezbeđuju istu dozu konfora kao i standardni brief model, ali i pokrivaju veći deo tela. Odlične su za nošenje u teretani i ispod kompaktnijih materijala, poput vune ili selvedge denima.

  BOKSERICE

  Bokserice su najkomotniji model i nisu priljubljene uz telo kao kod drugih modela. To znači da daju prostor koži da više diše. S druge strane ljudi ih često povezuju sa činjenicom da su najpopularnije kod muškaraca treće dobi. Kako god, vrlo se lako nose ispod svake vrste odeće, osim u slučaju veoma uskih pantalona.

  TRUNKS

  Trunks model je postao najpopularniji model kod modernih muškaraca. Ovaj model je hibrid brief modela i bokserica. Ako već volite brief model, ali želite nešto da promenite ovaj model je pravi izbor. Nose se u svim prilikama pogotovo u slučaju odela.

  JOCKSTRAP

  Ovaj pomalo ekstravagantni model obezbeđuje frontalnu zaštitu i podršku. Zbog svojih karakteristika pružaju mnogo prijatniji, prozračniji osećaj. Linija struka koja je uglavnom napravljena od gume povezuje dve celine i ostavlja butine nepokrivenima. Popularne su kod muškaraca koji praktikuju borilačke veštine, koji nose usku biciklističku odeću ili neku od uniformi.

  Saznajte i Jednostavni trikovi za čist veš koje svaki muškarac treba da zna (VIDEO)

  D.R.

  *Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men's Health Srbija

  *Zapratite Men's Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...