Stil

  Jesenji i zimski trendovi: 6 modnih zabluda u koje ne smete da verujete ove sezone

  0 31.10.2016.

  Nemojte da upadnete u sledeće zamke, jer vas mogu koštati dobrog jesenjeg i zimskog stila.

    

  Jesen/zima 2016: 5 boja koje će ove sezone nositi svi stilizovani frajeri

  POTREBAN VAM JE POTPUNO NOVA GARDEROBA ZA JESEN/ZIMU

  Klimatske promene i globalno zagrevanje su dovoljan dokaz za tvrdnju da vam nije potrebna drastična transformacija u vašem ormaru.

  Iz tih razloga vaš stil oblačenja mora biti prilagodljiv u skladu sa naglim vremenskim promenama. Kada dođe hladno vreme potpuno je prirodno da razmišljate na način da će vam brojni novi odevni komadi.

  Međutim, to nije neophodno, već pre svega treba investirati u ključne odevne predmete, odnosno one koje ćete lako moći kombinovati sa ostatkom vašeg garderobera. Tu pre svega mislimo na teksas jakne, kardigane sa velikim kragnama i druge tople odevne komade.

  PRINT JE SAMO ZA PROLEĆE I LETO

  Cvetni dezeni i različiti šareni printovi nisu rezervisani isključivo za letnje dane. Probajte sa klasičnim džemperom u nekoj jarkoj boji u kombinaciji sa košuljom sa printom koji će biti u istoj nijansi. Odeća sa printom posebno lepo pristaje kao odevni komad za večernje izlaske, pa se tako preporučuju sakoi sa geometrijskim printom koje ćete kombinovati sa belim patikama.

  Pogledajte i 5 must have jesenjih komada

  NAOČARE ZA SUNCE SU SAMO ZA LETO

  Osim ukoliko živite u vremenskim uslovima u kojima stalno pada kiša, sunčane naočare će vam možda biti potrebne cele godine. Zimsko sunce može biti opasno jednako kao i ono letnje, pa je veoma važno da zaštitite oči. Birajte boje stakla koje će vas stoprocentno zaštititi od UVA i UVB zraka. Naočare za sunce nemaju ulogu samo da štite vaše oči, već su i važan aksesoar koji može unaprediti vaš zimski stil. Model naočara sa okvirom oblika kornjačinog okvira sa staklima u boji meda odlično će ići uz komade od tvida, dok će se klasične crne avijatorske naočare lepo slagati sa zimskim kaputima i odelima.

  SLOJEVITO OBLAČENJE JEDNOSTAVNO OBLAČENJE JEDNOG KOMADA PREKO DRUGOG

  Slojevito oblačenje ne podrazumeva navlačenje 15 komada džempera jedan preko drugog. Kada govorimo o višeslojnom oblačenju treba da vodite računa o strukturi svakog komada i kako se slažu sa drugim komadima. Trik je u tome da morate dobro da razumete strukturu materijala i težinu samih komada.

  Počnite sa najtanjim komadom i tako sve do najdebljeg. Važno je da poštujete i strukturu siluete, odnosno da prvo oblačite najduži, a na kraju najkraći komad odeće. Na primer, prvo obucite majicu, zatim duks sa kapuljačom a na preko svega bomber jaknu.

  Pročitajte i 6 starih modnih pravila koja više ne važe

  TOKOM ZIME NE TREBA DA NOSITE BELO

  Bela tkanina više odbija nego što privlači svetlost što znači da je idealna za nošenje po sunčanom vremenu. Ali to nije razlog da belu odeću ne nosite i preko zime. Iako vaša koža nije tako tamna kao preko leta, postoje načini da bela odeća bude sjajan dodatak zimskoj odeći, pre svega zbog svoje svestranosti i činjenice da se može kombinovati sa različitim bojama. Beli džemperi, sakoi i jakne u kombinaciji sa kontrasnim bojama daće svakom muškarcu jedinstven izgled.

  PRSLUK JE SAMO ZA FARMERE

  Zahvaljujući uticaju italijanske mode, prsluci koji su smatrani delom odeće ljudi koji rade na otvorenom, postali su jedan od najpopularnijih komada svakog urbanog muškarca. Ovaj sjajni odevni predmet je vrlo praktičan jer će nas ugrejati, a takođe spada u kategoriju modernih komada.

  Oni krše sva modna pravila, a izgledaju fenomenalno!

  Uz to je vrlo svestran, a pruža mogućnost da nam ruke budu slobodne. Postoje sportski modeli napravljeni od laganih materijala kao i oni malo luksuzniji koji se prave od antilopa i lana.

  D.R.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...