Stil

  Stil: 7 stvari za koje mislite da su super, a zapravo nisu

  0 20.12.2014.

  Svaki stilizovan muškarac pravi modne greške, ali odlika pravog muškarca koji prati trendove je što on uči iz svojih grešaka.

    

  MACKLEMORE FRIZURA

  Macklemore je poznati muzičar i možda vam se dopada baš njegova frizura, ali izgledati (i kopirati) kao određena poznata ličnost ne znači da ćete izgledati dobro.

  Pročitajte i: Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još atraktivniji

  Sve poznate ličnosti rade šta žele i svi im govore kako izgledaju dobro. Ne ugledajte se na njih i budite svoji. Samo Macklemore može ovako da nosi ovu frizuru i samo on može da nosi bundu u spotu za “Thrift shop”.  

  PRSLUCI PREKO MAJICE KRATKIH RUKAVA SA DUGMIĆIMA

  Izbegavajte ovakve kombinacije poslovnog i kežual stila, ma koliko da je vaš prsluk kul i savršeno vam pristaje.

  Pročitajte i: 6 stvari koje muškarci ne bri trebalo da nose nakon 30. godine

  NAOČARE ZA SUNCE ZA KRUŽNIM OKVIROM

  Osim ako ne osnivate grupu poeta i ne želite da regrutujete nove članove, zaobiđite kupovinu ovakvih naočara.

  ŠAL KOJI VAM DEVOJKA IŠTRIKALA

  Naravno da ste dobar momak i da slušate savete vaše devojke, ali ako mislite da šal, koji vam je devojka ištikala izgleda dobro u ne izgledam kao beskućnik fazonu ili ako mislite da je sposobnost vaše devojke približno jednaka onome što možete da nađete u bilo kojoj prodavnici, zastanite i razmislite. 

  Pročitajte i: Stil: Vodič za odabir idealnog šala

  MUŠKE PUNĐE

  Muške punđe su odavno prestale da budu seksi,pa ako imate dužu kosu ili se ošišajte ili smislite drugi način da je stilizujete.

  PRETANKE KRAVATE

  Ovaj tip kravata je nezgodan zato što sve otkriva. Ako niste u savršenoj formi, uska kravata će to i otkriti. Ukoliko vam košulja koju nosite ne pristaje savršeno, kravata će vas odati. Uska kravata izgleda super samo na prvi pogeld, ali uglavnom izgleda kao da ste se odlučiti da izađete u poslednjem trenutku i uzeli šta vam ej prvo palo pod ruku.

  Pročitajte i: 8 modnih grešaka muškaraca koje žene mrze

  MAJICE SA PREVELIKIM V IZREZOM

  Veliko NE u modnoj industriji! Majice sa predubokim V izrezom, koje otkrivaju vašu bujnu šumu na grudima i nagoveštavaju vaše bradavice, potpuno su pogrešan izbor. Ako ste mislili da je to seksi I privlačno, pogrešili ste!

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...