Sex

  10 signala da između vas postoji žestoka hemija

  0 13.01.2016.

  Jeste li primetili da vam glas postaje dublji u njenom prisustvu, a da ona neprestano vrti pramen kose?

   

  INTENZIVAN KONTAKT OČIMA

  Ako niste sigurni da li vam se ona dopada, obratite pažnju na kontakt očima. Ukoliko često sebe uhvatite da želite da ostvarite dugotrajan i intenzivan kontakt očima, jasno je da ste zainteresovani za nju i da želite nešto više od pogleda.

  ZAVODLJIVI GOVOR TELA

  Ako se nesvesno približavate osobi do vas, veoma je moguće da ste potpuno poludeli za njom. Stručnjaci, koji su se bavili govorom tela, otkrivaju da ovaj gest iskazuje našu želju da se što više emocionalno i fizički povežemo sa osobom koja nam se dopada. Često se događa i da u ranim fazama zaljubljenosti partneri oponašaju pokrete svojih partnera i tako iskazuju pažnju jedno prema drugom.

  SENZUALNA TIŠINA

  Ako vam se događa da satima ne progovorite ni reč, a da imate želju da se strastveno poljubite čim se ugledate, verovatno ste pronašli osobu koju ste oduvek tražili.

  Idealan spoj: Prelepe devojke i ne baš privlačni muškarci

  MEĐUSOBNO ZADIRKIVANJE

  Bezopasna zadirkivanja i doskočice su često znak emotivnih promena između dvoje ljudi. Ako imate želju da je zadirkujete i začikujete, znajte da ste totalno pali na njen šarm.

  STIMULATIVNI DODIRI

  Kada vas neko u svakodnevnoj situaciji dodirne, verovatno nećete osetiti ništa posebno. Ali kada su ti dodiri prožeti seksualnom tenzijom osetićete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto.

   

  SVAKA KONVERZACIJA IMA KONTEKST

  Ako tokom i najbanalnijeg razgovora primetite dozu nevaljalog i luckastog seksualnog konteksta, između vas definitivno postoji hemija. Kada doživite ovu situaciju osetićete i snažnu seksualnu požudu koja će moćno uticati na vašu svest.

  10 reči kojima ćete je već večeras uzbuditi

  PROMENE U GLASU

  Dokazano je da muškarci instiktivno promene glas i počinju da govore dubljim tonovima u prisustvu žena koje im se sviđaju. Ako te promene primetite kod sebe evo jasnog signala šta mislite o osobi preko puta vas.

  ZADRŽAVANJE UMESTO ODLASKA

  Psiholozi tvrde da žene koje se duže zadržavaju ispred vrata svog stana posle izlaska, zapravo žele poljubac. Ista teorija važi i za muškarce. Ukoliko vaša grljenja traju duže od uobičajenog, samo je pitanje trenutka kada će doći do prvog poljupca.

  SEDENJE PREBLIZU JEDNO DRUGOME

  Većina ljudi čuva svoj lični prostor. Ukoliko sedite preblizu jedno drugome tako da međusobno dodirujete ramena, definitivno postoji neobuzdana hemija među vama.

  OSEĆAJ UZBUĐENOSTI

  Ukoliko u njenom prisustvu osećate nemir, uzbuđenje i nestrpljenje, očigledno je da ste ludi za njom.

  Psihologija: 6 signala kojima poručuje da joj se sviđate

  D.R.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...