Sex

  7 saveta za češći seks

  0 01.07.2013.

  Prebukiran raspored dnevnih aktivnosti nije dovoljno dobar izgovor - vreme za seks se jednostavno mora pronaći.

   

  Neosporivo je da je jedna od najvećih zajedničkih želja muškarca i žena, upravo seks. Mnogi od nas seksualne odnose kotiraju nisko na listi prioriteta, isključivo zbog nedostatka vremena, odnosno zbog poslovnih obaveza, neispavanosti, obaveza oko dece…

  Međutim, seks je veoma važna stavka i gotovo je nedopustivo da je izgubimo iz našeg dnevnog rasporeda. Zašto? Osim zbog užitka, seks je veoma važan za sagorevanje kalorija, smanjenje rizika od raka prostate, zbog oslobađanja endorfina – hormona koji doprinosi dobrom raspoloženju i čini vas opuštenim… Ali, možda najviše od svega, seks učvršćuje vašu ljubavnu vezu.

  U tekstu koji sledi nudimo vam nekoliko trikova za potpuno novi pristup seksu. Isprobajte ih.

  PONEDELJAK: ANTI-STRES SEKS
  Prvi dan u nedelji donosi sa sobom stres, nervozu i bezbroj briga u glavi, koji se daju rešiti jednim opuštajućim seksom. Pola sata nakon večere, kada se dan već polako privodi kraju, iskoristite priliku da obradujete svoju partnerku. Počnite poljupcima i dodirima u vratnom predelu, potom pređite na njen stomak i butine. Kada se partnerka potpuno opusti, sigurno je da su vaši prsti na njenom klitorisu dobrodošli. I, igra može da počne.

  UTORAK: SEKS PRE VEČERE
  Prepustite se dugom i romatičnom poljupcu pre nego što se primaknete tanjirima postavljenim za večeru. Nakon nekoliko dodira, priljubite je uz kuhinjske elemente, podignite njenu suknju, i… Pretpostavljate već ostatak priče.

  SREDA: POČNITE PETINGOM
  Idealan trenutak za seks je trenutak kada krene odjavna špica filma koji ste gledali. Tada, već uveliko ležite na krevetu i momenat je veoma povoljan da se približite svojoj partnerki, legnete pored nje i započnete peting. Posle petinga ide, pa seks naravno.

  ČETVRTAK: LENJI SEKS
  Pristupite krevetu u kojem već leži vaša partnerka i započnite laganim dodirima po njenim grudima, stomaku, kukovima i nekoliko puta prođite pristima između njenih nogu. Kada čujete da ubrzano diše i da je spremna da vaša igra počne, šta drugo nego – prepustite se.

  PETAK: SEKS PO ULASKU U STAN
  Kada se vratite iz noćnog provoda, ponekad se čini da je put do spavaće sobe i kreveta predugačak. Počnite sa poljupcima i dodirima odmah po ulasku u stan, i nemojte se truditi da stignete do nekog idealnog mesta za seks. Seks na tepihu predsoblja je sasvim u redu. Pokažite da ne možete da izdržite čak ni nekoliko metara hoda i da je želite na licu mesta.

  SUBOTA: SEKS POD TUŠEM
  Nakon vožnje biciklom, trčanja ili bilo kakvog vida rekreacije, tuš je nešto što bi vam veoma godilo. Kombinacija tuš plus seks, pogotovo. Stoga, povedite pod tuš i svoju parnerku i nakon sapuna, šampona i ispiranja, iskoristite priliku i uživajte jedno u drugom.

  NEDELJA; JUTARNJI SEKS
  Provedite nedelju u krevetu, ali ne na onaj način na koji ste navikli dok ste bili klinac. Ustanite iz kreveta da se umijete i malo razbudite, a onda se vratite nazad u krevet sa svojom partnerkom, gde u carstvu jastuka možete da isprobavate razne poze, i to ceo dan.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...